Dance Lounge Beachparty

Eerbeek, Ibiza, Eerbiza!

Dance Lounge Beachparty EerbizaThe ulimate Eerbiza experience met diverse DJ’s en Dance Acts. Driving beats, special effects lichtshows en een echt zandstrand zorgen voor het ultieme vakantiegevoel. Met een knipoog naar het zonnige eiland Ibiza. Dus… trek je mooiste strandjurk aan!

De beachparty vindt jaarlijks plaats op één van de mooiste locaties in Eerbeek. Naast de parkachtige tuinen van Landgoed Huis te Eerbeek, achter de historische Oliemolen, ter hoogte van het Webersbos.

Honderden kubieke meters zand worden gebruikt om een optimaal strandgevoel te creëren. De lasershows geven een prachtig effect op de omliggende bomen en de muziek zorgt ervoor dat je niet stil kunt blijven staan. Uit je bol op je blote voeten. Een zinderende zomer-juli-avond. Bij de opgestelde strandtenten kun je terecht voor een lekker biertje, een exotische cocktail en vers festival food. Wil je een exclusief plekje op het ‘strand’? vraag dan naar de VIP-kaarten. Wil je na afloop niet naar huis rijden? Blijf dan slapen op de Eerbiza camping naast het festivalterrein.

Initiatiefnemer Harald Ligt blikt voldaan terug op het laatste festival: “Op deze editie van Eerbiza kwamen bijna 3.000 bezoekers af. Het motiveert ons om het event nog mooier van opzet te maken”. Het festival is toegankelijk voor personen van 16 jaar en ouder.

Meer informatie